logo
rijschool achtergrond
Zoek rijschool voorZoek rijschool in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek rijschool voorPlaats+
Home > Blog
Heeft u extra tijd nodig? Wilt u individueel of met tolk begeleid worden? Wilt u uw theorie-examen in het Engels doen? Wilt u in avond of weekend?

Blog

Je rijbewijs halen voor je 18e? Dit zijn de voordelen,
 25 Apr 2024

Vroeger moest je wachten tot je 18e totdat je met het nemen van rijlessen kon beginnen. Tegenwoordig kun je al wanneer je 16,5 jaar bent beginnen met het nemen van autorijlessen. Steeds meer jongeren kiezen ervoor om zo vroeg mogelijk hun rijbewijs te halen. Maar waarom zou je dat doen? Wat zijn de voordelen van eerder je rijbewijs halen? Wij vertellen je meer over rijlessen voor je 18e in dit artikel.


Meest gemaakte fouten tijdens het praktijkexamen,
 25 Apr 2024

Het rijexamen is altijd spannend. Tijdens de rijlessen heb je al aan je rijinstructeur laten zien dat je een goede chauffeur bent. Maar tijdens het praktijkexamen spelen zenuwen een rol. Wij zetten de meest gemaakte fouten voor je op een rijtje zodat je weet wat je kunt verwachten. Als je van tevoren weet waar je op moet letten kun je geruster het rijexamen in gaan.


Rijles in de winter of zomer? Wat is de beste keuze?,
 25 Apr 2024

Het hele jaar door worden rijlessen gegeven. Je rijlessen zullen meerdere maanden in beslag nemen en je zult misschien ook wel tijdens verschillende seizoenen rijden. Maar wat is het beste moment om te beginnen met rijlessen? En wat zijn de voor- en nadelen van het rijden in de winter en in de zomer?


Rijlessen in een schakelauto of automaat?,
 25 Apr 2024

De meeste mensen nemen rijlessen in een schakelauto. Maar dit hoeft niet. Als je wilt kun je ook rijlessen nemen in een automaat. Wat zijn de voordelen van rijlessen in een schakelauto? En waarom zou je rijlessen in een automaat nemen? Wij vertellen je op deze pagina wat het verschil is.


Populaire blogs  • Je rijbewijs halen voor je 18e? Dit zijn de voordelen


  • Meest gemaakte fouten tijdens het praktijkexamen


  • Rijles in de winter of zomer? Wat is de beste keuze?


  • Rijlessen in een schakelauto of automaat?

Tags

Rijbewijs Rijles Autorijles Motorrijles Scooterrijles Kosten Rijschool Duur Leeftijd Kwaliteit Aanhangwagen Vrachtwagen Professioneel Werkzaamheden Lestijd

×

Ontvang prijsopgaaf

Ontvang de tarieven van 4 verschillende rijscholen bij u in de buurt