logo
rijschool achtergrond
Zoek rijschool voorZoek rijschool in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek rijschool voorPlaats+
Home > Disclaimer
Heeft u extra tijd nodig? Wilt u individueel of met tolk begeleid worden? Wilt u uw theorie-examen in het Engels doen? Wilt u in avond of weekend?

Disclaimer

Deze website, inclusief maar niet beperkt tot de onze diensten en informatie die wij leveren, wordt geleverd zoals hij nu is. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Wij proberen zo zorgvuldig mogelijk de informatie op onze website te bieden, maar kunnen niet garanderen, expliciet of impliciet, dat deze informatie geheel foutloos is, volledig is en up-to-date blijft. Wij kunnen geen garanties geven die voortvloeien uit onze diensten, of het gebruik van onze diensten.

Wij wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de informatie en het functioneren van de website zelf volledig van de hand. Wij kunnen niet garanderen dat uw gebruik van de website vrij is van onderbrekingen en dat de informatie, het materiaal en software op de website vrij is van virussen.

Wij geven nadrukkelijk geen garantie met betrekking tot diensten en producten van derden via onze website en wij kunnen geen garantie geven met betrekking tot de wetmatigheid en kwaliteit van de informatie en diensten van deze derde partijen.

Het Nederlands recht is van toepassing op deze disclaimer. Geschillen van of in verband met deze disclaimer moeten aan een bevoegde rechter worden voorgelegd.

×

Ontvang prijsopgaaf

Ontvang de tarieven van 4 verschillende rijscholen bij u in de buurt