logo
rijschool achtergrond
Zoek rijschool voorZoek rijschool in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek rijschool voorPlaats+
Home > Over ons
Heeft u extra tijd nodig? Wilt u individueel of met tolk begeleid worden? Wilt u uw theorie-examen in het Engels doen? Wilt u in avond of weekend?

Over ons

Als u rijlessen gaat nemen, is het niet makkelijk om de perfecte rijschool te vinden dat bij uw wensen en budget past. Een offerte rijschool opgevraagd? Een is niet genoeg! Daarom nemen wij het werk voor u uit handen.

Ons netwerk bestaat uit honderden aanbieders verspreid door het land, van lokale tot gespecialiseerde rijscholen.

Wij zorgen ervoor dat u gratis en vrijblijvende offertes ontvangt van de meest geschikte aanbieders bij u in de buurt. Aan de hand van de verschillende aanbiedingen kunt u de rijschool kiezen dat voldoet aan al uw eisen en wensen. En dat zonder zelf op zoek te hoeven gaan.

We helpen u bij het vinden van de beste kwaliteit en de laagste prijzen.

Wat wij u bieden

Het opvragen van verschillende offertes kost tijd en moeite. Wij bieden de makkelijkste manier om prijzen en diensten te vergelijken. U hoeft slechts ons online formulier in te vullen en wij gaan vervolgens op zoek naar rijscholen bij u in de buurt. Wij selecteren de meest geschikte aanbieders, zij nemen contact met u op met een offerte. Zo hoeft u zelf niet lang te zoeken of de verschillende aanbieders één voor één te bellen. U wacht tot u de offertes binnen heeft en u kiest bij welke school u rijlessen gaat nemen.

Bespaar tijd

Als u rijlessen wilt nemen en zelf alle aanbieders één voor één moet benaderen, bent u enorm veel tijd kwijt. U zult eerst moeten uitzoeken welke aanbieders bij u in de buurt te vinden zijn en of zij de service bieden die u zoekt. Vervolgens moet u ze allemaal bellen om offertes op te vragen. Wij kunnen u deze tijd besparen. U vult slecht één keer een kort online formulier in op onze website en wij gaan voor u aan de slag.

Een groot netwerk van rijscholen

Wij hebben een groot netwerk opgebouwd met de beste rijscholen in Nederland. Wij kennen ze allemaal in uw regio en daarbuiten.

Bent u op zoek naar een auto, motor of een gespecialiseerde rijschool? Gaat het om een school die gespecialiseerd is in rijangst? Wij kennen de juiste aanbieders voor uw wensen.

Offertes

Het is simpel om offertes te vergelijken met onze tool voor offerteaanvragen. U bespaart tot wel 40% met onze vergelijkservice. Wij vinden voor elke categorie de juiste rijschool.

Gerenommeerde rijscholen

Via onze service kunt u gemakkelijk autorijscholen vergelijken. Wij werken met erkende bedrijven. Alle aanbieders uit ons netwerk zijn verzekerd en beschikken over veel ervaring.

U kunt op ons rekenen als het gaat om het vinden van de beste en de meest betrouwbare.

Simpel, snel en effectief

Onze service is simpel, snel en effectief. U bent slecht een paar muisklikken verwijderd van de beste rijlessen.

  • Stap 1: Vul ons formulier in. Dit kost slechts een paar minuten.
  • Stap 2: Wij zoeken in onze database naar aanbieders die bij uw wensen passen.
  • Stap 3: U ontvangt offertes van verschillende aanbieders.
  • Stap 4: U kiest welke aanbieder het beste bij uw wensen en budget past.
  • Stap 5: Het lessen kan beginnen en voor u het weet bent u in het bezit van het roze papiertje!

De voordelen?

  • Rijlessen: tips en informatie leest u op onze website
  • Rijscholen zijn verzekerd tegen ongevallen en schade
  • Alle aanbieders in onze database beschikken over de juiste papieren
  • Onze service is gratis en geheel vrijblijvend
  • Vergelijk en bespaar geld
×

Ontvang prijsopgaaf

Ontvang de tarieven van 4 verschillende rijscholen bij u in de buurt