logo
rijschool achtergrond
Zoek rijschool voorZoek rijschool in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek rijschool voorPlaats+
Home > Offertes ontvangen
Heeft u extra tijd nodig? Wilt u individueel of met tolk begeleid worden? Wilt u uw theorie-examen in het Engels doen? Wilt u in avond of weekend?

Offertes ontvangen

Wil je jouw rijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool om rijlessen te nemen? Dan wil je natuurlijk niet te veel betalen. Je kunt op de kosten van een rijbewijs besparen door offertes bij verschillende autorijscholen in de omgeving aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Hoe vraag je offertes aan en waar moet je op letten? Wij vertellen je op deze pagina meer over de offerte aanvraag bij rijscholen.

Hoe je offertes aanvraagt

Je kunt zelf contact opnemen met rijscholen bij jou in de buurt. De rijscholen kun je via het internet vinden. Je kunt telefonisch of per mail bij elk van deze rijscholen offertes aanvragen.

Maar met onze offerte aanvraag service is het nog makkelijker om offertes aan te vragen bij verschillende rijscholen in jouw buurt. De offerte aanvraag werkt zo:

 1. Vul het offerte aanvraag formulier op onze website in. Je kunt invullen in welke omgeving je woont, zodat wij weten bij welke rijscholen wij offertes op kunnen vragen. Ook kun je invullen naar wat voor type les je op zoek bent. Hoe specifieker je aanvraag is, des te betrouwbaarder zijn de prijzen die je van de rijscholen zult ontvangen.
 2. Wij hebben een groot bestand met bijna alle rijscholen in Nederland opgebouwd. Wij weten precies welke rijschool in jouw omgeving voldoet aan jouw eisen. Wij nemen contact op met een aantal rijscholen en vragen hen om jou een offerte te sturen.
 3. Nadat je de offerte aanvraag hebt verstuurd ontvang je binnen 2 werkdagen van een aantal rijscholen een offerte in je mailbox. Dit kunnen tot wel 4 verschillende offertes zijn. Deze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.
 4. Als je alle offertes hebt ontvangen kun je ze naast elkaar leggen. Je kunt de prijzen vergelijken. Daarnaast raden wij aan om ook de voorwaarden te vergelijken. Je wilt natuurlijk niet alleen de beste prijs, maar ook een goede prijs-kwaliteitverhouding ontvangen.
 5. Kies de rijschool die aansluit op jouw wensen en begin met het nemen van lessen.

Het voordeel van onze offerte aanvraag service is dat je goed op de hoogte bent van de prijzen van rijscholen bij jou in de buurt. Door de prijzen te vergelijken kun je tot wel 40% besparen op de kosten van rijlessen.

Offertes ontvangen

Prijsopbouw rijschool

Als je een offerte aanvraag doet bij rijscholen ontvang je van hen een gedetailleerde offerte. Hierop staat de prijs aangegeven. Maar hoe is deze prijs opgebouwd?

 • Prijs per les:
  Op sommige offertes wordt de prijs per les vermeld. Dan weet je precies hoeveel een les kost. Maar hoe lang duurt een les bij de betreffende autorijschool? Het is belangrijk om hier naar te kijken. De ene rijschool geeft lessen van 50 minuten terwijl de andere rijschool lessen van 60 minuten, 1,5 uur of 2 uur geeft. Wanneer je de lesprijzen met elkaar vergelijkt is het dus verstandig om te weten hoe lang de lessen duren. Alleen dan kun je een eerlijke vergelijking maken.
 • Pakketprijs:
  Sommige rijscholen bieden pakketten. Je koopt dan een vastgesteld aantal uur aan lessen voor een vaste prijs. Let goed op wat er bij deze prijs inbegrepen is. En wat als je meer lessen nodig hebt? Wat zijn de kosten voor deze extra lessen?

Bij het ontvangen van een offerte is het aan te raden om goed te letten op de eventuele bijkomende kosten. Welk bedrag vraagt de rijschool voor het aanvragen van het theorie-examen en praktijkexamen bij het CBR? Hoeveel vraagt de rijschool voor de administratieve kosten, de aanwezigheid van de instructeur en het gebruik van de lesauto tijdens het rijexamen? En welke overige kosten rekent de rijschool?

TIPTip: Lees altijd de kleine lettertjes voordat je je inschrijft bij een rijschool. Zo weet je zeker dat de kosten van het rijbewijs niet achteraf hoger uit blijken te vallen dan je had verwacht.

Besparen op offertes

Hoe bespaar je zoveel mogelijk op de kosten voor rijlessen? Wij raden aan om een offerte aanvraag te doen bij verschillende rijscholen. Als je maar een enkele offerte aanvraagt heb je geen idee of de prijs en voorwaarden voordelig zijn. Als je echter meerdere offertes aanvraagt kun je deze met elkaar vergelijken en een keuze maken voor de autorijschool die de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

TIPTip: Het zou zonde zijn om het volledige bedrag te betalen. Door offertes te vergelijken kun je tot wel 40% besparen op de kosten van rijlessen. Dit kan je al snel honderden euro’s besparing opleveren. Lees hieronder hoe wij je kunnen helpen bij het besparen op rijlessen.

Offertes ontvangen

Onze offerte aanvraag service

Het doen van offerte aanvragen kan redelijk veel tijd in beslag nemen. Je moet dan eerst via het internet op zoek gaan naar een aantal rijscholen bij jou in de buurt. Je moet een lijst maken van de scholen en deze een voor een benaderen en vragen om een offerte. Zonde van je tijd en moeite!

Wij kunnen de offertes veel sneller voor je opvragen. Wij hebben namelijk al een enorm bestand met bijna alle rijscholen in Nederland opgebouwd. Wij weten precies wat de beste rijscholen in jouw omgeving zijn.

Hoe?

Via ons offerte aanvraag formulier kun je laten weten waar je naar op zoek bent. Hoe specifieker je bent, des te makkelijker wordt het voor ons om passende autorijscholen voor je te vinden. Wij nemen contact op met een aantal rijscholen in je omgeving. Je ontvangt binnen 2 dagen een aantal offertes van een aantal rijscholen. Deze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Je kunt zelf de offertes van de verschillende rijscholen naast elkaar leggen en vergelijken. Je kunt een keuze maken voor de rijschool die het beste past bij jouw budget en wensen.

Met onze service hoef je geen moeite te doen voor het aanvragen van offertes. Onze service is gratis en vrijblijvend. Wij doen het werk en het enige dat je nog hoeft te doen is een keuze te maken. Het was nog nooit zo makkelijk om een rijschool te vinden die bij jou past. Succes met het behalen van je rijbewijs!


×

Ontvang prijsopgaaf

Ontvang de tarieven van 4 verschillende rijscholen bij u in de buurt