logo
rijschool achtergrond

Rijschool Buit

Home > Overijssel > Nieuwleusen > Rijschool Buit

Rijschool Buit

G.W. van Marleweg 16, Nieuwleusen
Tel: 06 49 52 73 25

Extra informatie

Rijschool Buit is een persoonlijke rijschool in Nieuwleusen. Ons doel is om op een ontspannen, gestructureerde manier rijlessen te verzorgen voor leerlingen afkomstig uit de omgeving van Zwolle.

Rijschool Buit uit Nieuwleusen

We lessen met leerlingen uit de wijde omgeving.
Rijschool Buit is een kleine persoonlijke rijschool.
We hanteren scherpe tarieven en lessen de volle lestijd. Dus niet alvast de volgende leerling ophalen in jouw lestijd, tenzij dit uitdrukkelijk met jou is besproken. De les bij Rijschool Buit begint wanneer je instapt, en eindigt wanneer je uitstapt!
Planning van de lessen kun je direct met je instructeur afspreken, dus duidelijker kan het niet. En wil je ’s avonds of op zaterdag lessen? Geen probleem, in overleg is daar altijd uit te komen.
Verder kun je gebruik maken van duidelijke uitleg en afbeeldingen, zodat je de gereden les, of je volgende les in alle rust kunt doornemen. Dit scheelt natuurlijk in de tijd die je anders kwijt bent voor uitleg tijdens je rijles!

Over ons

Rijschool Buit is een rijschool in Nieuwleusen. Ons doel is om op een ontspannen, gestructureerde manier rijlessen te verzorgen voor leerlingen afkomstig uit de omgeving van Zwolle. We zullen hoofdzakelijk lessen in Zwolle, maar als je zelf uit een andere plaats komt is het natuurlijk altijd mogelijk om daar ook een paar keer te rijden. In overleg is er veel mogelijk!

We lessen in een Mazda CX3. Dit is een zeer wendbare comfortabele auto, waarin jij je snel op je gemak zult voelen. Ook de sfeer in de auto tijdens het lessen is belangrijk.

We zullen best een aantal uren samen in de auto zitten, een beetje gezelligheid en humor hoort er dan ook zeker bij. Het moet wel leuk blijven! Uiteraard kom je bij Rijschool Buit om op een goede en betaalbare manier je rijbewijs te halen. Dat staat natuurlijk voorop, maar plezier in autorijden begint met plezierige rijlessen!!

Video

Slagingspercentages

Examenplaats: Meppel
AantalSlagingspercentage
Eerste poging00%
Herkansing1040%
Subtotaal1040%

Examenplaats: Zwolle
AantalSlagingspercentage
Eerste poging2635%
Herkansing3234%
Subtotaal5835%

Totaal afgenomen examens
AantalSlagingspercentage
Eerste poging2635%
Herkansing4236%
Totaal6836%

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:1
Actief sinds:01 mei 2015
Rechtsvorm:Eenmanszaak
SBI-code:8553 (Auto- en motorrijscholen)
Sector:Onderwijs
Vestigingsnummer:000032175493
Omschrijving:Rijschool.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang vrijblijvend prijsopgaaf van rijscholen:
  • Diverse aanbiedingen
  • Rijschool Buit