logo
rijschool achtergrond

Rijschool De Goos

Home > Friesland > Leeuwarden > Rijschool De Goos

Rijschool De Goos

Ereprijs 46, Leeuwarden
Tel: 06 - 22363347

Extra informatie

Welkom bij onze rijschool!

De Goos, jouw rijcoach in Leeuwarden

Leuk dat je interesse hebt in het nemen van rijlessen. Mijn naam is Claudia Goossen, en mijn naam is Piet van Dam. Beiden zijn wij al jaren dagelijks beroepsmatig onderweg. De ervaring die wij zo hebben opgedaan kunnen en willen wij graag als gediplomeerd instructeur/rijcoach met jou delen. Met deze ervaring, kennis en inzicht in het verkeer, leren & coachen wij jou graag op weg naar het succesvol behalen van jouw rijbewijs.

Coaching

Twijfel, weinig zelfvertrouwen, angstig of andere kenmerken waar je misschien wat meer hulp bij kunt gebruiken? Wij zijn er voor je om je hierin te begeleiden en al je vragen te beantwoorden met betrekking tot het autorijles proces.

Daarnaast zijn wij ervaringsdeskundigen in ADHD, ADD en PTSS. Ben je jong beginnend of sta je al wat verder in het leven en het rijbewijs halen staat op jouw verlanglijstje? Wij zijn er voor je om dit samen te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie om samen een plan op maat op te stellen.

Samen zorgen wij ervoor
dat jij je rijbewijs met veel
plezier haalt in je eigen tempo.
Enjoy the ride!

Slagingspercentages

Examenplaats: Leeuwarden
AantalSlagingspercentage
Eerste poging5661%
Herkansing4173%
Totaal9767%

Bedrijfsgegevens

Rijschool De Goos is actief sinds 1 januari 2017 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 8553. Deze code staat voor "Auto- en motorrijscholen". De sector waarin Rijschool De Goos valt is Onderwijs en de rechtsvorm is een vennootschap onder firma. De activiteiten worden omschreven als: Autorijschool. het geven van (na)scholing voor het beroepsgoederenvervoer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang vrijblijvend prijsopgaaf van rijscholen:
  • Diverse aanbiedingen
  • Rijschool De Goos