logo
rijschool achtergrond

Elfsteden rijschool

Home > Friesland > Leeuwarden > Elfsteden rijschool

Elfsteden rijschool

It Bynt 21, Leeuwarden
Tel: 06 17 22 00 15

Extra informatie

Elfsteden Summer School!

Wil jij deze zomer nog je rijbewijs halen? Dat kan! Wie weet maak jij deze zomer nog je eerste roadtrip!
40 lessen, iedere dag rijden, maximaal 4 uren per dag.
Neem deze zomer nog een spoedcursus, voor de prijs van een normale! Actie is Verlopen!

Vriendenactie!

Voor elke vriend of vriendin die via jou een pakket bij Elfsteden Rijschool afneemt krijg jij een gratis lesuur ! Als je een pakket hebt afgenomen betekent dat er 50 euro van de pakket prijs wordt afgehaald. Meld je twee vrienden aan, scheelt het je 100 euro.

Gratis proefles

Een proefles bij Elfsteden Rijschool duurt 2 uren. Hiervan is het eerste uur gratis en voor het 2e uur betaal je 50 euro .Hierna bespreken we hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou past. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Gratis herexamen

Als je kiest voor het pakket van 40 lessen, krijg je een gratis herexamen. We gaan er natuurlijk vanuit dat je in één keer slaagt!

De nieuwste techniek

lescamera

Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van de Lescam, Een systeem speciaal ontwikkeld voor de rij-instructie. De camera filmt zowel de situatie op de weg als in de auto. Daarbij heeft het systeem een GPS-tracker waardoor je precies weet op welke plaats een bepaalde situatie zich heeft voorgedaan.

Effectiever lessen met Lescam.

De Lescam biedt de mogelijkheid om tijdens de les, verkeerssituaties direct terug te kijken. Zo krijg je meer inzicht in wat er goed en fout ging en wordt elk belangrijk leermoment optimaal benut.

Sneller slagen

Je kan geselecteerde beelden of de hele film thuis rustig terugkijken, zodat je ook buiten de les om leert van je praktijkervaringen. Ik weet zeker dat je zo sneller en beter leert rijden.

Betrouwbaar en transparant

Door filmregistratie kunnen er geen misverstanden ontstaan. Bovendien is het leuk om samen met vrienden of ouders jouw lessen terug te zien.

Rijangst

Durf jij na een ongeval de weg niet meer op? Rijd jij liever niet in het donker of vermijd jij altijd de snelweg? Bij Elfsteden Rijschool kun je een opfriscursus volgen. Ook bij de opfriscursus geldt een gratis proefles*, waarbij wij samen kijken naar jouw probleem. Na een aantal uren rijden onder begeleiding, heb je genoeg vertrouwen om zelfstandig de weg op te gaan. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

*proefles 1 uur

Spoedcursus rijbewijs Leeuwarden Elfsteden Rijschool

Spoedcursus

Heb jij snel een rijbewijs nodig? De spoedcursus is een intensieve training, waarbij je maximaal 4 uur per dag rijles krijgt. Dat betekent dat je in 2 weken je rijbewijs kunt halen. Bij het afnemen van een spoedcursus geldt ook een 2 uur durende gratis proefles. Let op! Op het examenmoment moet je al in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Neem contact op voor meer informatie.

Video

Slagingspercentages

Examenplaats: Leeuwarden
AantalSlagingspercentage
Eerste poging1443%
Herkansing1675%
Totaal3061%

Bedrijfsgegevens

Elfsteden rijschool is een bedrijf dat gevestigd is aan It Bynt 21 in de plaats Leeuwarden. Het bedrijf is 7 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is onderwijs en de actititeiten van het bedrijf vallen onder auto- en motorrijscholen.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang vrijblijvend prijsopgaaf van rijscholen:
  • Diverse aanbiedingen
  • Elfsteden rijschool